Archivo por meses: marzo 2014

Arbre carametl·ler

Prest serà Pasqua, ja hem llevat 3 cames i jo vaig tenir una idea molt original que és que en lloc de fer la típica “àvia Corema” fer un arbre caramel·ler. Si voleu saber com es fa aquí us ho deix ben explicat.

Que necessitem?

-Una cartolina no molt gruixada

-Tisores

-Pintures tempera

-Purpurina

-Llapis i goma

-Retolador

Per començar…

Dibuixeu a la cartolina un arbre que no ocupi tota la cartolina (perquè haurem de dibuixar les llaminadures) i també parells de línies com a la fotografia per passar les llaminadures.

IMG_1261

Després dibuixeu les llaminadures.
IMG_1262
Pinteu tot.
IMG_1263
Després repasseu l’arbre i les llaminadures, si voleu poseu un poc purpurina i retalleu. També heu de retallar les línies (jo ho he fet amb cúter, clar amb ajuda).
IMG_1266
I això és tot. Espero que us hagi agradat!

IMG_1267

Caseta de cartró decorativa

IMGP0077

Avui farem una caseta amb cartró que quedarà molt xula al vostre dormitori. ;)

Que necessitem?
IMGP0036

-Cartró
-Pinzells
-Llapis
-Pintura tipus témpera
-Cola
-Paper d’alumini
-Paper de seda de diferents colors
-Purpurines
-Tisores
-Cartolina brillant color plata o or

Per començar…..

Primer de tot dibuixem la forma de la caseta damunt el cartró i ho retallem. També retallarem una porta i quatre persianes i les pintem.
IMGP0038

Ho aferrem amb cola i dibuixem amb pinzell la finestra i aferrem els quadrats de cartolina brillant que fan de vidres. Perquè quedi més bé fem retxes a les persianes i a la porta.
IMGP0039

Fem una bolleta amb el paper de seda i l’aferrem a la porta per fer de pom.
IMGP0040

Retallem dues tires de cartró i les pintem, serviran de teulada. Després les aferrem de manera que quedi un trosset damunt l’altre.

Després fem bolletes amb el paper de seda, les emboliquem amb paper d’alumini com un caramel i els aferrem a la teulada. Per decorar més podeu fer altres formes de “xuxes” amb cartró i posar-lis purpurina.

IMGP0076